Collection: French Language

18 products
  • 3 fois par jour: desserts (French edition) by Marilou and Alexandre Champagne 2018
     3 fois par jour: desserts is entirely devoted to desserts with cakes,  brunch ideas, fruit desserts, vegetables and legumes, original bars Marilou declines her love of small sweets in more than 100 tasty and healthy recipes that will quickly become classics for the whole family! Cardinal; ISBN-13: 978-2924646342
    Regular price
    $34.95
    Regular price
    Sale price
    $34.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Des fleurs dans votre assiette (French edition) by Nathalie Beaudoin 2018
    Consider making
    Regular price
    $34.95
    Regular price
    Sale price
    $34.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Mon herbier à colorier 40 planches botaniques détachables à colorier ou à peindre 2018
    Mon herbier à colorier 40 planches botaniques détachables à colorier/ My coloring herbarium: 40 detachable botanical sheets to color or paint an absolutely beautiful and detailed coloring book of herbs Each of the 40 pages are detachable and are suitable for framing. A perfect gift for the artist gardener
    Regular price
    $19.95
    Regular price
    Sale price
    $19.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Saisons: La Table Végane (French edition) by Trudy Crane 2017
    Trudy Crane set the goal of making vegan cuisine accessible to everyone.  Saisons. 101 fresh, tasty, up-to-date recipes that will appeal to followers of the vegan lifestyle as well as to all those interested in responsible food. Lapresse ISBN-13: ‎978-2897056520
    Regular price
    $37.95
    Regular price
    Sale price
    $37.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Simply Blending: Quick and Easy Whole-Food Recipes for Every Meal/La cuisine en toute simplicité 2016
    Simply Blending: Quick and Easy Whole-Food Recipes for Every Meal/La cuisine en toute simplicité  2016
    Regular price
    $12.95
    Regular price
    Sale price
    $12.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Vitamix Savor Book Culinary Techniques by the Vitamix Chefs (English/French) 2015
    Vitamix Savor Book Culinary Techniques by the Vitamix Chefs (English/French) 2015
    Regular price
    $21.95
    Regular price
    Sale price
    $21.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Moutarde chou: Histoires, recettes et secrets des meilleurs casse-croûtes du Québec by Émilie Villeneuve 2012
     Emilie Villeneuve  De Rouyn-Noranda à Havre-Saint-Pierre en passant par Rosemont, Ville-Émard et Drummondville, il nous proposent un road trip de plus de 7 000 kilomètres, 350 photos, 60 portraits et 30 recettes pour découvrir des histoires touchantes et les secrets les mieux gardés de la monde méconnu et fascinant des snack-bars, cuillères à graisse, cabanes à pommes de terre et autres roulottes.
    Regular price
    $14.95
    Regular price
    Sale price
    $14.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Corset (French edition) by Charles-Arthur Boyer, Hubert Barrère 2011
    In Corset Charles-Arthur Boyer, Hubert Barrère  a fashion designer and an art critic have teamed The masculine corset protects the vital organs, from battles to tournaments.. In feminine, it both emphapsizes and excentuates the female form through its twists and turns of lacing and threading 978-2812602160
    Regular price
    $45.95
    Regular price
    Sale price
    $45.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • La Cuisine de Giada: L'Italie au goût du jour par Giada de Laurentiis 2009
    La Cuisine de Giada met l'accent sur les ingrédients frais, les préparations et les couleurs vives. Quiconque veut s'adonner à la cuisine italienne sera inspiré par 100 recettes sains et copieux. La Cuisine de Giada emphasizes fresh ingredients, preparations and bright colors. Anyone who wants to indulge in Italian cuisine will be inspired by 100 the hearty healthy recipes.
    Regular price
    $39.95
    Regular price
    Sale price
    $39.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Les producteurs toqués de l'île d'Orléans: Recettes / Farmers in Chef Hats: Recipes by Linda Arsenault 2007
     Farmers in Chef Hats is an agrotourism cookbook that features farmers of Île d'Orléans. Farmers put on the chef's hat and share their personal recipes with you. Discover their specialties, participate in the harvests and cook simple dishes. Ce livre de recettes à saveur agrotouristique met en vedette 978-2980972102
    Regular price
    $24.95
    Regular price
    Sale price
    $24.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Salades (French edition) by Jennifer Joyce 2006
    Les Salades sont des plats d'une immense variété qui peuvent devenir la partie la plus savoureuse du repas. Elles ont du caractère et plusieurs sont très nutritives. Cet ouvrage propose plus de 80 recettes saines et tout à fait délectables. Des classiques, comme la Salade César. D'autres faites avec les bons produits
    Regular price
    $27.95
    Regular price
    Sale price
    $27.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • La Cuisine Raisonnée Nouvelle Édition Abregee by Congregation De Notre-Dame 2003
    La Cuisine Raisonnée Nouvelle Édition Abregee by Congregation De Notre-Dame 2003
    Regular price
    $46.95
    Regular price
    Sale price
    $46.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • La Campagne à la Maison: Des Idées pour Décorer et Cuisiner French Edition by Liz Trigg 2002
    La Campagne à la Maison: Des Idées pour Décorer et Cuisiner French Edition by Liz Trigg 2002
    Regular price
    $14.95
    Regular price
    Sale price
    $14.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Desserts Grandioses French edition by Gordon Ramsay 2001
    Desserts grandioses ce sont ainsi près de 150 recettes, Gordon Ramesy des plus classiques comme le Baba au rhum au citron et au miel ou de merveilleuses Profiteroles au café et au chocolat mais aussi plus originales comme des Ananas miniatures rôtis, un Bavarois à la pomme verte
    Regular price
    $18.95
    Regular price
    Sale price
    $18.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Les nouilles: plaisirs et délices de l'Asie par Bill Jones; Stephen Wong 1999
    Les nouilles: plaisirs et délices de l'Asie par Bill Jones; Stephen Wong 1999
    Regular price
    $27.95
    Regular price
    Sale price
    $27.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Le Grand Livre du Chocolat (French edition) by Christine McFadden, Christine France 1998
     Le Grand Livre du Chocolat tells the history of chocolateEverything you always wanted to know about chocolate is in this book: its origin, the cultivation of cocoa, the processing of the bean up to the making of the bar, the type of chocolate suitable for cooking and baking. Manise ISBN-13: ‎978-2841980994
    Regular price
    $18.95
    Regular price
    Sale price
    $18.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out