Collection: Livres en Francaise

19 products
  • 3 fois par jour: desserts (French edition) by Marilou and Alexandre Champagne 2018
     3 fois par jour: desserts is entirely devoted to desserts with cakes,  brunch ideas, fruit desserts, vegetables and legumes, original bars Marilou declines her love of small sweets in more than 100 tasty and healthy recipes that will quickly become classics for the whole family! Cardinal; ISBN-13: 978-2924646342
    Regular price
    $34.95
    Regular price
    Sale price
    $34.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Des fleurs dans votre assiette (French edition) by Nathalie Beaudoin 2018
    Consider making
    Regular price
    $34.95
    Regular price
    Sale price
    $34.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • La Cuisine de Giada: L'Italie au goût du jour par Giada de Laurentiis 2009
    La Cuisine de Giada met l'accent sur les ingrédients frais, les préparations et les couleurs vives. Quiconque veut s'adonner à la cuisine italienne sera inspiré par 100 recettes sains et copieux. La Cuisine de Giada emphasizes fresh ingredients, preparations and bright colors. Anyone who wants to indulge in Italian cuisine will be inspired by 100 the hearty healthy recipes.
    Regular price
    $39.95
    Regular price
    Sale price
    $39.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Mon herbier à colorier 40 planches botaniques détachables à colorier ou à peindre 2018
    Mon herbier à colorier 40 planches botaniques détachables à colorier/ My coloring herbarium: 40 detachable botanical sheets to color or paint an absolutely beautiful and detailed coloring book of herbs Each of the 40 pages are detachable and are suitable for framing. A perfect gift for the artist gardener
    Regular price
    $19.95
    Regular price
    Sale price
    $19.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Saisons: La Table Végane (French edition) by Trudy Crane 2017
    Trudy Crane set the goal of making vegan cuisine accessible to everyone.  Saisons. 101 fresh, tasty, up-to-date recipes that will appeal to followers of the vegan lifestyle as well as to all those interested in responsible food. Lapresse ISBN-13: ‎978-2897056520
    Regular price
    $37.95
    Regular price
    Sale price
    $37.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • La Cuisine du Marché de Paul Bocuse (Edition Français) 2016
    Découvrez près de 150 recettes proposées par le chef Paul Bocuse et cuisinez au rythme des saisons grâce à cet ouvrage indispensable à tout amateur de gastronomie. La gratinée lyonnaise, la poularde de Bresse en soupière, les morilles à la crème, le pot-au-feu ou encore la célèbre soupe aux truffes Elysée
    Regular price
    $28.95
    Regular price
    Sale price
    $28.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Moutarde chou: Histoires, recettes et secrets des meilleurs casse-croûtes du Québec by Émilie Villeneuve 2012
     Emilie Villeneuve  De Rouyn-Noranda à Havre-Saint-Pierre en passant par Rosemont, Ville-Émard et Drummondville, il nous proposent un road trip de plus de 7 000 kilomètres, 350 photos, 60 portraits et 30 recettes pour découvrir des histoires touchantes et les secrets les mieux gardés de la monde méconnu et fascinant des snack-bars, cuillères à graisse, cabanes à pommes de terre et autres roulottes.
    Regular price
    $14.95
    Regular price
    Sale price
    $14.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Simply Blending: Quick and Easy Whole-Food Recipes for Every Meal/La cuisine en toute simplicité 2016
    Simply Blending: Quick and Easy Whole-Food Recipes for Every Meal/La cuisine en toute simplicité  2016
    Regular price
    $12.95
    Regular price
    Sale price
    $12.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • 175 recettes-plaisirs à 400 calories ou moins par Coup de Pouce Collectif (Édition française) 2014
    Des déjeuners pressés aux brunchs du dimanche, des lunchs qui feront l'envie de vos collègues aux repas du soir qui plairont à toute la famille, sans oublier les gâteries pour vous sucrer le bec sans remords
    Regular price
    $9.99
    Regular price
    Sale price
    $9.99
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Corset (French edition) by Charles-Arthur Boyer, Hubert Barrère 2011
    In Corset Charles-Arthur Boyer, Hubert Barrère  a fashion designer and an art critic have teamed The masculine corset protects the vital organs, from battles to tournaments.. In feminine, it both emphapsizes and excentuates the female form through its twists and turns of lacing and threading 978-2812602160
    Regular price
    $45.95
    Regular price
    Sale price
    $45.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Les producteurs toqués de l'île d'Orléans: Recettes / Farmers in Chef Hats: Recipes by Linda Arsenault 2007
     Farmers in Chef Hats is an agrotourism cookbook that features farmers of Île d'Orléans. Farmers put on the chef's hat and share their personal recipes with you. Discover their specialties, participate in the harvests and cook simple dishes. Ce livre de recettes à saveur agrotouristique met en vedette 978-2980972102
    Regular price
    $24.95
    Regular price
    Sale price
    $24.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • L'Huile d'Olive (French edition} by Gordon-Smith Clare 2004
     Olive Oil  offers a tour of Europe of the most beautiful olive-growing estates. Italians, Spaniards, Greeks, French or Portuguese, their owners have skillfully combined modern techniques with a careful selection of the varieties. This explains the diversity of textures colors and suave Aubanel ISBN-13: ‎978-2700603200
    Regular price
    $9.99
    Regular price
    Sale price
    $9.99
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • La Cuisine Raisonnée Nouvelle Édition Abregee by Congregation De Notre-Dame 2003
    La Cuisine Raisonnée Nouvelle Édition Abregee by Congregation De Notre-Dame 2003
    Regular price
    $46.95
    Regular price
    Sale price
    $46.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • La Campagne à la Maison: Des Idées pour Décorer et Cuisiner French Edition by Liz Trigg 2002
    La Campagne à la Maison: Des Idées pour Décorer et Cuisiner French Edition by Liz Trigg 2002
    Regular price
    $14.95
    Regular price
    Sale price
    $14.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Desserts Grandioses French edition by Gordon Ramsay 2001
    Desserts grandioses ce sont ainsi près de 150 recettes, Gordon Ramesy des plus classiques comme le Baba au rhum au citron et au miel ou de merveilleuses Profiteroles au café et au chocolat mais aussi plus originales comme des Ananas miniatures rôtis, un Bavarois à la pomme verte
    Regular price
    $18.95
    Regular price
    Sale price
    $18.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out
  • Europe à la cart: Un voyage culinaire (French edition) by André Dominé, Joachim Romer, Günter Beer 1999
     Europe à la cart est une encyclopédie culinaire de l'histoire, de la géographie, des mœurs, des coutumes, des traditions, des terroirs et des fêtes européennes. ‎French Könemann: 1999 ISBN-13: ‎978-3829028479
    Regular price
    $39.95
    Regular price
    Sale price
    $39.95
    Unit price
    per 
    Availability
    Sold out